Skip links
Over zewotherm Nederland

Building the future

Ons verhaal

Zewotherm Nederland focust zichzelf volledig op installaties en materialen welke bijdragen aan een duurzame toekomst. Onze gedrevenheid en vooruitstrevendheid zorgt ervoor dat we continu willen verbeteren.

Vanuit het moederbedrijf in Duitsland ontwikkelen, produceren en verkopen wij gecombineerde systemen om een woning of gebouw volledig van een duurzame installatie te voorzien. Onze producten kunnen zorg dragen voor de warmte- en energieopwekking, -opslag, -distributie, - regeling, en -controle.

Bijna 20 jaar geleden zijn wij begonnen met lage temperatuur vloerverwarmingssystemen. Wij hebben al snel vast gesteld dat dit een vereiste installatie is voor een duurzaam gebouw. Vanuit dit punt zijn we dan ook verder gaan ontwikkelen om milieuvriendelijke oplossingen te bedenken en creëren voor het opwekken en opslaan van energie.

Vanaf 2018 is de vestiging in Nederland geopend. In de periode tot en met eind 2021 is er met name gefocust op vloerverwarmingsbuis en isolatiemateriaal. Vanaf 2022 zullen wij ons assortiment gaan uitbreiden met onder andere zonne-energie producten, ventilatiesystemen en leidingsystemen.

Duurzaamheid

Duurzaam, Efficiënt en toekomstbestendig. Onze installaties voor woningen en gebouwen zorgen op een duurzame methode voor prettig binnenklimaat en dragen zo bij tot een comfortabele woon- en werkomgeving.

Duitse kwaliteit

Zewotherm Nederland B.V. maakt deel uit van de Zewotherm Unternemungsgruppe welke is opgericht in 2002 in Duitsland. In Remagen, Duitsland wordt in de eigen fabriek in onder andere tackerplaat, noppenplaat en andere isolatiematerialen geproduceerd. Door de vooruitstrevendheid van de groep wordt er ook constant geïnnoveerd om te voldoen aan de nationale en Europese eisen omtrent duurzaamheid en milieu.

Familie bedrijf

Waar Zewotherm GmbH een echt familiebedrijf is wilde wij deze traditie graag voortzetten in Nederland. Twee gepassioneerde gezinnen werken dagelijks hard aan het leveren van de beste kwaliteit en aan onze service.

Onze droom is dat elk gebouw in Nederland wordt voorzien van duurzame energie welke wordt geleverd door de installaties van Zewotherm.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met het bieden van innovatieve oplossingen binnen de installatietechniek dragen wij hier elke dag aan het behoud van onze aarde.  Wij zijn een betrouwbare partner en hanteren een klantgerichte aanpak. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij het leveren van een positieve bijdrage te leveren aan onze aarde.

Visie en Missie

Explore
Drag